TROBAREM A FALTAR LA TEUA PARAULA ESCRITA

Aquest últim febrer no va poder ser. No poguérem anar a Xàtiva per participar en l’acte d’homenatge a les víctimes del bombardeig de l’estació de Xàtiva.

Aquest juliol ho recordàvem i ens emplaçarem per a febrer de 2021. Malauradament no serà possible. Has marxat.

Sempre has estat sensible i rigorós amb la memòria històrica i democràtica com així ho has exposat públicament. Sols donar-te les gràcies per aquesta capacitat d’anàlisi i voluntat de defensar, des de la llibertat i el respecte, emprant la paraula escrita, la importància de recuperar el llegat democràtic i reclamant el vessant pedagògic.

A Xàtiva en l’homenatge a les víctimes del bombardeig de l’estació de trens.

L´última conversa, esmorzar inclòs, que tinguérem el passat més de juliol, raonarem amb la possibilitat de recuperar la teua prolífica producció periodística amb els articles publicats en el Levante concretament en “El mirador del Benicadell” i “la notícia de la setmana a la Vall Blanca”. La proposta era seleccionar, dels més de mil articles, aquells que podrien tenir cert interés. Vaig quedar amb tu que ho plantejaria a l’entitat que estic presidint (IEVA) i que només reprenguérem l’activitat després de la canícula, abordàvem el tema. L’IEVA ho tindrà difícil i complicat per a dur endavant aquesta proposta però de segur que amb la col·laboració d’altres entitats podrà ser realitat.

De nou et done les gràcies per compartir amb tots nosaltres les teues aportacions i preocupacions durant tants anys.

Adéu, bon amic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *